Dah Sweet Ke Belum?

Semenjak dua menjak ni, makin ramai pulak yang suka “show off” kemanisan bunga-bunga cinta mereka. Tak kira lah dah kahwin atau belum, masing-masing berlumba-lumba nak tunjuk boyfriend, girlfriend, suami atau isteri siapa paling sweet. Apa pun tujuan mereka, yang penting Sweet tu tak salah, bukan dia sweet dengan pasangan awak pun kan? Jom tengok antara koleksi status manis netizen di sosial media.

1. Awhhh sweetnya bagi telekung, tiap kali solat bolehlah mendoakan semoga pasangan korang kekal ke Jannah … dipetik daripada Twitter @shidashoda

2. BF bagi bulu burung pun dia dah happy, bak kata orang putih … “It’s the thought that matters”. Dipetik daripada Twitter @nrdhyh

3. Untunglah boyfriend poket tebal …. Dipetik daripada Twitter @farahhaidaa

5. Siapa kata lelaki je kena Sweet?  Dipetik daripada Twitter @wvn_livm

6. Comel je nak menang hadiah tudung untuk girlfriend.  Dipetik daripada Twitter @mustaphshoveri

Ha, bersemut ke tidak? Anda pulak DAH SWEET KE BELUM? Kalau tak de idea  , bagi je lah belon helium yang istimewa macam kat bawah ni. Dah la “cute”  boleh pilih perkataan apa nak tulis dekat belon tu lagi, confirm hati si dia berbunga-bunga. Tak mahal lah, cuba klik SuperDeals.com.my ni, mereka ada baucar berbaloi-baloi untuk set belon helium dengan sticker dan Ferrero Rocher . Good Luck !

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *