Gadis Cantik “Behijrah” Ke Twitter Buat Netizen Panas !

“Tak de Instagram ke?”

Ini antara ayat popular di Twitter apabila semakin ramai gadis cantik kini melebarkan sayap mereka di sana. Upload gambar selfie dengan pipi merah gebu gebas, flawless bak kulit telur, tudung kemek pon on point… warga Twitter mana yang tak panas! Rata-rata mereka mengatakan bahawa Twitter hanya untuk orang “beshe-beshe”, yang cantik pergi main jauh-jauh dekat Instagram. Banyak lagi ragam dan komen warga Twitter yang mencuti hati seperti ,

Nampaknya “penghijrahan” gadis cantik di Twitter tak mendapat restu. Apa pendapat anda? bagi kami, setiap individu berhak buat apa je mereka mahukan. Biarlah nak upload gambar di Twitter pun, asalkan tak mengata atau mengeji orang. Tapi, kalau anda tak puas hati jugak, apa kata anda usaha jadi cantik macam gadis-gadis ni. Tak susah pun, ada banyak tip untuk dapatkan kulit gebu dan flawless serta berseri di internet. Jadikan gambar-gambar selfie gadis cantik di Twitter sebagai pembakar semangat untuk anda jadi cantik. Mana tahu, lepas ni anda pulak yang lebih kerap muatnaik gambar cantik di Twitter.

Antara tip cantik yang boleh kami kongsikan adalah khasiat bunga mawar untuk kulit wajah.

Bunga mawar kaya dengan aktioksida yang mampu membunuh bakteria sekaligus menghalang jerawat bermaharajalela pada wajah anda. Air mawar juga dikatakan pakar dalam mengimbangi kadar minyak pada kulit wajah. Selain wangi, air mawar juga boleh melembapkan kulit wajah anda , kunci kepada keserian wajah. Dekat Malaysia ni memang susah nak jumpa pokok bunga mawar di tepi-tepi jalan, kalau dekat Cameron Highland tu adalah, tapi nak petik kena bayar pulak.Jadi nak senangkan kerja anda, beli je produk yang diperbuat daripada ekstrak mawar di SuperDeals.com.my, dah lah boleh order online, lebih jimat pulak tu. Nak cantik pun kena bijak jugak, barulah boleh digelar “beauty with brain”. Tak perlu beli mahal-mahal, SuperDeals je, cantik sambil jimat kaw kaw!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *