Koleksi Gambar Raya Selebriti 2019

Meriahnya Syawal diraikan semua, pagi raya disambut penuh bermakna bersama keluarga tercinta. Duka, luka, sengketa semua dilupa seketika dek keindahan pagi Syawal yang penuh ceria. Timeline di media sosial penuh dengan gambar-gambar raya bersama seisi keluarga. Ini antara koleksi gambar raya terkini selebriti-selebriti popular di Malaysia.

Mira Filzah manis berbaju biru muda bersama Atok & Nenek di Bandar Seri Iskandar, Perak

Neelofa sentiasa anggun mengenakan busana sedondon bersama ibunya di Pasir Mas, Kelantan

Jejaka idaman para gadis masa kini, Ismail Izzani segak berbaju melayu disamping keluarga tercinta

Comelnya Aafiyah , Datuk Sri Siti Nurhaliza pula tak kurang manisnya

Meriahnya Uqasha, Nelydia , Raysha dan Keluarga, warna oren terang menyerlah gituu

Awww, pasangan yang sentiasa bersemut Fattzura pula beraya di Bagan Datoh

Sinar Aidilfitri menyinari Alif Satar dan keluarga

Raya anda pulak macam mana? Mesti banyak gambar yang anda ambil untuk kenang-kenangan kan? Takkan simpan dalam telefon je? Tak pun kongsi dalam media sosial? Tak cool lah geng. Apa kata abadikan kenangan raya anda dalam album Photobook, boleh simpan sampai anak cucu.  Klik bawah untuk dapatkan 1 album Foto Life Buuk dengan harga cuma RM17.50 di SuperDeals.

1 Album Foto Life Buuk (50 Gambar). Termasuk Penghantaran!

 

 

 

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *