Koleksi Warna Merah Jambu Yang Comel

Warna merah jambu sering dikaitkan dengan warna pilihan wanita, tapi jangan tak tau sebenarnya ada ramai juga lelaki yang sukakan warna merah jambu atau pink! Jom lihat antara koleksi merah jambu yang mungkin memikat hati semua tak kira lelaki mahupun wanita.

Jisoo draipada kumpulan BlackPink ini berani menggayakan gaya rambut warna merah jambu yang lain daripada yang lain. Comel !

Wow! Kenderaan di Orlando, Florida pun warna merah jambu lah.. itu bukan kereta polis ke? Yang penting, ini sudah melambangkan kegagahan warna lembut ini.

Pakai suit merah jambu pun masih nampak macho lah Top ahli kumpulan Big Bang ni.

 

Memang tak dapat disangkal lagi kegilaan ahli perniagaan wanita berjaya, Dato Vida dengan warna merah jambu…tengok lah to Top to Toe pink!

 

Manusia kalau dah minat boleh jadi kejam jugak, sampaikan ayam pun dia warnakan merah jambu. Harap-harap tak beri kesan tak baiklah pada haiwan tersebut.

 

Ada tak uolls kat sini yang ada dapur warna merah jambu macam ni. Mesti sweet !

 

GIPHY

 

Oh ya, kalau nak tahu, warna puting anda pun boleh jadi warna merah jambu. Tak percaya? Klik sini untuk dapatkan Nagano Pink Nipple Jelly untuk warna puting yang lebih cerah dan pink pink gituuu. Mungkin lepasni anda boleh dikategorikan sebagai peminat sejati warna merah jambu. Selamat mencuba !

 

 

 

 

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *