OST Paling Sedih Era 2000-2010

Siapa kaki layan drama mesti pernah berendam air mata menonton siri-siri drama popular era 2000-2010 ini. Cuba imbas balik, nangis ke tidakk?

Drama mengisahkan tentang seorang gadis muda yang menderita sakit kronik ini confirm buat orang nangis 1 Litre of Tears !

 

 

Luruh rasanya hati ini bila mengenangkan kisah “dua beradik” yang terpisah semasa kecil dalam siri drama Korea Autumn In My Heart.

 

Kesian “My Girl” , gadis periang yang hidupnya tak pernah mudah sejak kecil, ada sahaja derita yang menyapa.

 

Penindasan demi penindasan dilalui, benarkah cinta akan bertemu di syurga? Drama air mata Stairway To Heaven ini membuatkan emosi tidak stabil ketika menontonnya.

 

Kisah cinta terhalang, hilang ingatan , memang sendu habis layan Winter Sonata ni.

 

 Drama I’m Sorry I Love You ini mengisahkan kasih sayang  seorang anak terhadap ibunya yang tidak pernah hilang walau dibuang dan terpaksa menanggung kesakitan sendirian sehingga ke akhir hayatnya.

 

Nasib sentiasa tidak menyebelahi gadis malang ini apabila terpaksa berkongsi kasih ibu dan ayah tiri  dengan seorang lagi adik perempuan tirinya dalam Cinderella’s Stepsister.

 

Haaa, dah menangis lah tu ! Tak pe, korang layan je dulu lagu-lagu nostalgia ni sampai mata lebam

Lepastu, dapatkan rawatan untuk lingkaran gelap bawah mata tu di Toscana Medi Clinic.

Klik sini untuk harga diskaun di SuperDeals. Cuma RM49 seorang! 

 

 

 

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *