Nah! Senarai Bufet Ramadan Bawah Harga RM90.

Bulan puasa dan bufet ramadan tak dapat dipisahkan.  Namun apa yang menjadi isunya disini adalah Ramadan sepatutnya bulan bagi umat Islam mengekang hawa nafsu dan selera tetapi waktu inilah pembaziran berlaku. Bagai menjadi trend berbelanja besar untuk menikmati hidangan berbuka secara bufet. Sudahlah harga dikira mengikut bilangan kepala yang rata-rata mahal, makanan pula tidak habis dimakan.  Bukanlah tidak boleh, tapi kalau dah setiap hari sampai bertukar hotel serta bertukar rakan berkumpulan, apa cerita? Sesekali tak salah,  contohnya berbuka sambil meraikan sambutan tertentu. Walaupun sesekali saja, belanja tu biarlah tetap berpada-pada. Tak usah lah tekan sampai seratus lebih sekepala. Siapa kata tiada bufet ramadan yang menawarkan harga bawah RM90 seorang? SuperDeals ada ok! Tak percaya? Nah kami senaraikan buat anda yang berkira-kira untuk berbuka bufet ramadan namun masih ingin berjimat :

1.  Ramadan Steambot And Grill di D’Atap Gazebo – RM49 untuk 1 orang

2. Bufet Ramadan di Kinrara Resort – RM66 untuk 1 orang

3. Ramadan Dinner Indulgence di China Treasures – RM79 untuk 1 orang

4. Bufet Ramadan di Halia – RM79 untuk 1 orang

5. Ramadan Buffet di 10 Binjai, PNB Perdana Hotel & Suites On The Park – RM80 untuk 1 orang

6. Bufet Ramadan di Tenera Hotel – RM156 untuk 2 orang

7. Citarasa Warisan Ramadan Bufet di Four Points, Sheraton Puchong – RM176 untuk 2 orang / RM440 untuk 5 orang percuma 1

Sekarang bawa-bawalah berbincang dengan geng mahupun keluarga. Apabila dah selesai buat pilihan, cepat-cepat ke SuperDeals untuk buat pembelian baucar. Selamat berbuka!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *