Pasangan Romantis Paling Dicemburui

Bahagia dalam alam perkahwinan ada pasang surutnya, ada waktu manis macam bunga ada waktu pahit macam kopi tanpa gula. Yang manis biarkan berlanjutan, tapi yang pahit tu jangan dibiarkan berlarutan. Wujudkan sikap toleransi sesama pasangan, dan sama-sama perbaiki kekurangan.

Jom lihat antara pasangan selebriti yang sentiasa romantis dan manis bersama.

Bebas gosip liar dan panas, tidak hairanlah Alif Satar menjadi suami idaman semua. Tapi maaflah, Alif yang ini setia pada yang satu.

Pasangan selebriti Amar Bahrin & Amyra Rosli memang bagai merpati dua sejoli.  Tahniah buat pasangan ini yang bakal menimang cahaya mata kedua tak lama lagi.

Siapa tak kenal Ustaz Ebit Lew, lemah lembut tutur katanya dan beliau sering mengangkat isterinya sebagai bidadari.

Bukan takut bini tapi menghargai pengorbanan isteri, pasangan Shuib dan Siti Sarah ini sudah melalui susah dan senang bersama dan tiap waktu yang berlalu pasti menjadi lebih berharga.

Sama cantik sama padan, pernah merahsiakan hubungan mereka namun kali ini pasangan Fattah & Fazura sentiasa bersemut di IG.

 

GIPHY

 Setuju atau tidak pasangan-pasangan ini paling sweet dan romantik?

Siapa pula pasangan yang anda kagumi? Jom Kongsi !

Sebelum tu, kami juga nak ingatkan, jangan cemburu atas kebahagiaan pasangan lain kerana setiap orang sudah pasti pernah melalui fasa jatuh dan bangun mereka yang tersendiri. Sebaliknya, jadikan kebahagiaan mereka sebagai #relationshipgoal anda bersama pasangan.

Anda juga boleh maniskan hubungan dengan haruman wangian Isabella Signature daripada kelopak bunga Jasmin.

Klik sini untuk diskaun hebat di SuperDeals. Murah-Murah jerrr.

 

 

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *