Ramuan Ajaib Buat Si Botak.

Stres dengan masalah keguguran rambut? Lagi stres bila produk di pasaran beri janji kosong? Rambut gugur atau kebotakan kadang-kadang perpunca daripada faktor genetik itu sendiri atau pun mungkin atas sebab persekitaran mahupun pemakanan. Walau macam mana bagus pun produk yang ditawarkan bergantung kepada cara pemakaian dan kesesuaian individu. Ada yang efektif tapi memerlukan masa yang lama yang membuatkan kita rasa cepat give up. Ada pula yang menunjukkan perubahan tapi memberi kesan yang tidak baik contohnya rambut cepat kering, rapuh, kulit kepala gatal dan sebagainya.

Sekarang ukir senyuman sebab anda bakal didedahkan dengan penyelesaian yang boleh dianggap magik. Solusi bagi melebatkan rambut yang diberi nama BioThik adalah produk yang berupaya mengubah penampilan anda secara serta-merta. Susah untuk percaya bukan? Kami pun sama sehinggalah video demonstrasi di bawah membuat kami ternganga . Jom saksikan…

Magik bukan? Tapi bagaimana fungsinya mampu melebatkan rambut? Biothik Active Hair Building Fiber diformulasikan secara saintifik daripada gentian protein semulajadi . Apabila ditabur pada kawasan rambut yang menipis, gentian atau fiber akan berpaut pada rambut secara automatik seperti magnet. Kawasan tersebut akan menjadi gumpalan dan serta-merta akan kelihatan tebal dan menutupi kawasan yang tiada rambut. Sesudah itu, semburkan Fiber Locking Mist agar keadaan rambut kekal lebih lama. Tak sampai 30 saat dah  boleh lebatkan rambut dengan mudah dan berkesan! Untuk cucian, hanya guna syampu. Tiada apa yang merumitkan, jadi anda tak perlu risau. Tentunya ini berita paling gembira buat anda untuk tampil berbeza ketika memenuhi undangan jamuan Raya. Lebih menggembirakan bila anda boleh nikmati promosi beli 1 percuma 1 BioThik Active Hair Buikding Fiber pada harga hanya RM94 di SuperDeals, jimat kaw kaw!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *