Rumah Kecil Berinspirasi Gaya “Farm House” Beri Ketenangan

Tahukah anda, rumah bukan hanya tempat berteduh malah ia sebenarnya memainkan peranan yang besar dalam kehidupan kita. Rumah yang bersih , kemas dan teratur  bukan sahaja memberikan keselesaan dan ketenangan malah ia mampu mengubah mood setiap penghuninya. Bayangkan, pulang dari tempat kerja dengan emosi yang tidak menentu, sudah tentu anda inginkan rehat yang berkualiti di mana lagi kalau bukan di “Rumahku Syurgaku”.

Rumah kecil? Ruang Terhad? Tiada Budget? Jangan jadikan ini alasan kerana segalanya boleh jika ada keinginan dan usaha. Pendek kata, kena rajin la!

Buktinya, hiasan dalam rumah kecil berinspirasi gaya”farm house” hasil perkongsian seorang pengguna Facebook ini sudah cukup memberikan efek yang sangat menenangkan.

 

Sumber daripada Facebook 

Banyak menggunakan tona warna hitam dan putih, menjadikan suasana rumah ini lebih mendamaikan. Tak kiralah apa jua citarasa bagi konsep kediaman anda, rumah yang kemas dan besih mampu menjadi pengikat ahli keluarga supaya sentiasa ingin meluangkan masa berkualiti bersama-sama di rumah.

Untuk mendapatkan rehat yang lebih berkualiti , anda boleh tambah kerusi urut untuk kegunaan seisi rumah. Jangan risau jika tiada tempat untuk kerusi urut yang besar kerana anda boleh dapatkan Kusyen Urut mudah alih dengan 8 titik urutan yang mampu melegakan sakit-sakit otot. Kusyen urut ini boleh disimpan dan mudah dipasang.

Klik sini untuk dapatkannya dengan harga diskaun di SuperDeals.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *