Wanita Berbulu Lebat? Apa Yang Buatkan Si Dia Turn On

Seksi

Bulu-bulu halus dan panjang di tangan wanita menyerlahkan penampilan mereka yang berani dan yakin, itulah yang buatkan mereka nampak lebih seksi.

Sentiasa Positif

Wanita berbulu lebat bebas melakukan apa sahaja yang mereka suka tanpa mempedulikan kata-kata dan pandangan orang di sekeliling, yang penting HAPPY!

 

Brutal

Memiliki hormon testosteron yang lebih tinggi daripada biasa, wanita berbulu lebat rata-ratanya sangat lasak dan sedikit maskulin. Mereka tidak lemah dan lebih berdikari.

 

Manja

Luaran mereka nampak ganas , tapi sebenarnya ada kelembutan yang tersembunyi. Mereka cuma akan menujukkan sifat manja kepada orang tertentu sahaja. Of course lah dengan cik abang sayang.

 

Sukakan Cabaran

Perkataan “Takut” tidak ada dalam kamus hidup gadis berbulu lebat. Mereka tidak kisah mencabar diri melakukan perkara yang baru terutama aktiviti yang mencabar adrenalin.

Walaubagaimanapun, terpulanglah kepada citarasa masing-masing, kalau tak suka pasangan anda berbulu lebat, benda boleh settle … bawa je si dia pergi waxing. Kesan dia perghh, kulit licin dan halus. Nak dapatkan perkhidmatan waxing dengan cara yang lebih jimat dan murah, boleh dapatkan di www.superdeals.com.my.

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *